Vi är ett företag som sysslar med reparation och försäljning av instrument och musikutrustning och har många års erfarenhet av service, men vi har också erfarenhet av att arbeta som musiker och att arbeta med ljudutrustning professionellt.

Oavsett om det gäller gitarrer, klaviatur, PA, mikrofoner eller blåsinstrument kan vi ta hand om det mesta som gäller musik och teknik. Vi kan också vägleda dig till rätt beslut när du är på väg att köpa utrustning, till exempel när du letar efter rätt mikrofon för ditt instrument, oavsett om det är tuba, marimba, piano eller sång, och för att du ska hitta den mikrofon som passar bäst för det sammanhang som du ska använda mikrofonen i. För en hemmastudio kan det vara en helt annan typ av mikrofon som är lämplig än för bruk på scen.

På hemsidan har vi samlat lite grundinformation som kan hjälpa dig att hitta rätt sorts instrument eller tekniska lösning för ditt band eller dig som enskild musiker. Vi går också igenom vad för problem som kan uppstå med respektive instrumentgrupp och vad vi kan hjälpa till med som musikverkstad vad gäller reparation och felsökning.

Musikbranschen är ständigt i förändring och nya produkter och lösningar tillkommer hela tiden samtidigt som det förändras vilka sorts akter som är eftertraktade och vilka arenor som det spelas på. Som musikbutik är det förstås viktigt att hänga med i dessa förändringar för att ständigt kunna leverera produkter till kunden som passar för de omständigheter som musikern arbetar i, och som tillhör det senaste, och mest eftertraktade.